educacio

Serveis professionals i col·laboratius per un sistema alimentari just, saludable i respectuós.

Creiem en el paper clau de les institucions, el tercer sector i les empreses cap a un món més conscient, ètic i sostenible i volem ser- el vostre aliat soci estratègic en transició agroalimentària des de l’economia social. Com us podem ajudar?
xerrades

Assessorament en seguretat i salut alimentària


El nostre servei d'assessorament en seguretat i salut alimentària està dissenyat per oferir tranquil·litat i confiança en la qualitat dels aliments i en la seguretat dels processos alimentaris. Un programa dissenyat també per a restauració col·lectiva cenrat en garantir la integritat dels aliments des de la producción fins al consum.

xerrades

Dinamització d’esdeveniments en clau de sostenibilitat alimentària

Els nostres serveis de dinamització d'esdeveniments estan dissenyats per fer que cada reunió sigui una oportunitat de promoure la sostenibilitat alimentària.

Creem experiències que combinen gastronomia de qualitat amb consciència ambiental. Transforma les teves trobades empresarials en moments significatius que reflecteixin els valors de la sostenibilitat. Comparteix amb els teus col·laboradors una visió de futur més saludable i respectuosa amb el medi ambient.

tallers escolars

Programa de salut laboral. Alimentació i consciència.


Recoop és el teu company de confiança per garantir la salut integral dels teus empleats. El nostre programa adopta un enfocament de dins cap a fora, fomentant una consciència profunda sobre la importància de l'alimentació i la relació entre la nostra dieta, el benestar emocional i el rendiment laboral.

Ens centrem en la salut dels treballadors i en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El nostre programa dona prioritat a la qualitat de vida dels empleats, creant un vincle vital entre què mengem, com ens sentim i com actuem.


Recoop posa a la salut dels treballadors al cor de l'empresa, impulsant un canvi positiu que beneficia tant als empleats com a l'entorn. Uneix-te a nosaltres per fomentar una presa de consciència sobre la importància d'alimentar-se bé i establir un compromís amb els ODS.

Creem junts un futur més saludable i sostenible.

jornades

Mentoria i plans estratègics en política alimentària per a administracions publiquesEls plans estratègics de política alimentària són eines essencials per a les administracions públiques compromeses amb la promoció de la salut, la sostenibilitat i l'equitat en l'àmbit alimentari. Aquests plans constitueixen un marc de treball que permet abordar qüestions clau relacionades amb la producció, distribució, consum i impacte ambiental dels aliments.

jornades

Màrqueting i Promoció de la Sostenibilitat AlimentàriaAquest servei té com a objectiu principal fusionar l'èxit comercial amb la responsabilitat social i mediambiental. Treballem amb empreses i institucions per desenvolupar estratègies de màrqueting que promocionin pràctiques alimentàries sostenibles, impulsant una transformació positiva en el sistema alimentari.

jornades

Formació

Els nostres serveis de formació en sostenibilitat alimentària estan dissenyats per satisfer les necessitats de les empreses i professionals que busquen comprendre i abordar els reptes de la producció d'aliments respectuosa amb el medi ambient, la promoció de dietes saludables i la justícia alimentària. Oferim programes a mida i sessions formatives que permeten als nostres clients adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per impulsar un canvi positiu en el món de l'alimentació.

recoop-quisom-valors

Compartim recursos

tant pròpis com de tercers per prendre decisions agroalimentàries més respectuoses.

Contacta'ns

Correu: hola@recoop.cat
Telèfon: 669389097
recoop