equip

Història de l’equip

L'Oriol Berenguer és l'impulsor d'aquesta iniciativa, i es va coincidir amb les dues sòcies fundadores la Lourdes i l'Anna Maria, durant la seva etapa com a director d'una entitat social vinculada amb l'àmbit agroalimentari. Les dues, molt conscients de la necessitat de transformació del sistema alimentari, aviat es van sumar al projecte com a sòcies fundadores.

*

A poc a poc, RECOOP va anar creixent en perfils professionals i s'hi van sumar el Josep Ramon, la Laura i la Stephany. Actualment, tots des dels nostres camps d'experiència prestem serveis professionals per a la transformació del sistema agroalimentari.
recoop-quisom-valors

Persones i àres d’experiència

recoop-juridic
Equip RECOOP

Equip jurídic

En l'equip jurídic, comptem amb l'Oriol Berenguer, advocat especialista en dret alimentari, postgrau en dret de la seguretat alimentària i doctorant en dret a l'alimentació. Forma part de l'àrea de dret administratiu de la UdL. Exdirector de la 37 Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida (BAL) des d'on ha participat en l'impuls de projectes com el Menjador, El Palet o l'Àrea de Nutrició.

recoop-nutri
Equip RECOOP

Equip de nutrició i salut

En l'equip de nutrició i salut, per una banda, comptem amb Lourdes Tecchia, Dietista - Nutricionista especialitzada en nutrició comunitària, amb experiència treballant amb col·lectius amb necessitats nutricionals específiques i vulnerabilitats socioeconòmiques. Disposa de eines de gestió i coordinació de projectes d'educació nutricional i divulgació en la matèria.

També s'hi suma a l'equip la Laura Matias-Guiu, dietista-nutricionista col·legiada especialitzada en educació en salut i sostenibilitat, dietes veganes i vegetarianes, i cuina conscient. Té una perspectiva global de l'educació nutricional, integrant la cura i millora de la salut física i emocional de les persones, així com la del planeta i la dels animals. Utilitza la cuina com a eina pedagògica bàsica per aprendre i aplicar la nutrició d'una forma creativa i nutritiva.

recoop-engine
Equip RECOOP

Equip d'enginyeria

El Josep Ramon, enginyer agrònom liderant la cerca d'alternatives de producció i integració amb els cicles naturals per a millorar l'eficiència i el respecte per la natura.

Se centra en la difusió, la investigació i l'aplicació dels preceptes de l'agricultura regenerativa, fent cursos i xerrades i assessoraments amb idees de millora de la fertilitat del sòl i de l'eficiència productiva i econòmica.

És un professional que destaca per les seves eines en comunicació eficaç i la gestió d'equips per a projectes multidisciplinaris amb molta capacitat d'anàlisi i planificació.

recoop-marketing
Equip RECOOP

Equip de gestió estratègica i de Màrqueting

Hi trobem a l'Anna Maria Doladé, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE i especialitzada en màrqueting estratègic. Te gairebé 20 anys d'experiència en diversos sectors, incloent-hi el sector educatiu, el sector social i el sector primari tot i que la seva passió és el tercer sector.
Els darrers anys ha treballat com a responsable de comunicació al Banc dels Aliments, i també va formar part de l'equip impulsor del Palet amb l'Oriol Berenguer. Té experiència com a docent tant en el seu camp d'estudi, com en l'àmbit de la inserció sociolaboral de perfils de difícil ocupabilitat.

L'Anna és la persona que s'encarrega de coordinar l'estratègia i també conjuntament amb l'Oriol del desenvolupament de negoci.

La Stephanie Zuley Bohórquez Durán, és Administradora Turística i Hotelera especialitzada en Màrqueting a Mitjans Socials amb èmfasi en el Turisme Digital.
Treballa a l'àrea de la comunicació com creadora de contingut a les xarxes socials i com a promotora de la sensibilització i importància de la sostenibilitat alimentària.

Contacta'ns

Correu: hola@recoop.cat
Telèfon: 669389097
recoop