educacio

Perquè el futur del sistema alimentari, depèn de les decisions de tots.

Treballem amb entusiasme per capacitar les persones i inspirar-les a adoptar hàbits d'alimentació més saludables i respectuosos amb el medi ambient.
Junts podem transformar la manera en què mengem i produïm, col·locant la salut i la sostenibilitat al centre.
tallers escolars

Tallers Escolars: Salut i Sostenibilitat a través del Gaming

Eduquem als estudiants sobre fer eleccions alimentàries més saludables i respectuoses amb el medi ambient mitjançant l'ús del gaming com a eina educativa.

xerrades

Xerrades de conscienciació i divulgació a fires i esdeveniments


Estem compromesos en proporcionar coneixements essencials i inspiració per ajudar les persones a prendre decisions alimentàries més saludables i respectuoses amb el medi ambient. És per això que portem les nostres xerrades a fires i esdeveniments, per connectar amb la comunitat i compartir aquesta missió.

sortides

Sortides de camp: L’Horta, el nostre tresor.

Un emocionant viatge a l'Horta de Lleida per explorar l’origen dels aliments i descobrir tècniques agrícoles més sostenibles. Uneix-te a nosaltres i connecta amb el nostre patrimoni agrícola mentre aprens com cuidar del medi ambient.

jornades

Jornades i esdevenimentsOrganitzem i dinamitzem esdeveniments per a la promoció de la justícia, la salut, la democràcia alimentària i el respecte pel medi ambient. Treballem activament per sensibilitzar, educar i inspirar canvis positius en aquests àmbits essencials.

jornades

Materials i recursos educatius

Volem crear una nova consciència alimentària; la consciència #recooper. El futur del sistema alimentari, depèn en gran part de les nostres decisions de compra i de consum. Compartim recursos tant propis com de tercers per prendre decisions més respectuoses.

Contacta'ns

Correu: hola@recoop.cat
Telèfon: 669389097
recoop