Organització i dinamització d’esdeveniments

Servei de càtering sostenible

Les nostres opcions combinen ingredients de qualitat amb la missió de promoure una alimentació conscient. Transformeu els vostres esdeveniments en experiències que tenen un impacte positiu, cuidant la salut i el planeta


Teambuilding a l’Horta

Aquesta activitat convida els vostres membres d'equip a connectar amb la terra i a aprofundir en la consciència alimentària mentre desenvolupen les seves competències col·laboratives. Treballeu en habilitats d'equip com la comunicació, la resolució de problemes i la presa de decisions col·lectives.

Aquesta activitat també us ajudarà a connectar de manera més profunda i a comprendre el valor de les eleccions alimentàries conscients.

Showcooking i tallers d’alimentació saludable i sostenible

Oferim una experiència culinària única que promou valors saludables i sostenibles. Utilitzant ingredients de qualitat i tècniques respectuoses amb el medi ambient, treballem junts per fomentar eleccions alimentàries més saludables per als vostres empleats i membres. Aquests tallers educatius estan dissenyats per a empreses i institucions de tot tipus i nivells d'experiència culinària. Una oportunitat excepcional per inspirar i transformar la forma en què l'alimentació pot tenir un impacte positiu en la vostra organització.


Xerrades i ponències en base a sostenibilitat, salut i democràcia alimentària

Aprofundiu en temes clau com l'impacte de la vostra alimentació en la salut i el planeta, o com les vostres eleccions poden influir en la justícia alimentària. Si necessiteu un ponent per a les vostres conferències i xerrades a RECOOP tenim els experts.

recoop

Contacta'ns

Correu: hola@recoop.cat
Telèfon: 669389097
recoop