Sobre nosaltres

Cap a un sistema agroalimentari més just, saludable i respectuós

recoop-quisom-banner
Sobre RECOOP

RECOOP

Som la primera cooperativa de treball sense ànim de lucre que té com a objectiu

contribuir a la transformació de l'actual sistema alimentari cap a un que sigui més respectuós amb els aliments, les persones i el planeta treballant en els eixos de justícia, salut i sostenibilitat ambiental.

recoop-quisom-valors

El nostre equip

Valors compartits – Professionalitat – Multidisciplinarietat

Formem equip de persones amb antecedents diversos que compartim el nostre amor pel planeta i els aliments que ens proporciona. Amb forts vincles a la terra ferma, pensem que l'actual sistema alimentari ha perdut la seva essència i que entre tots hem de treballar de manera col .laborativa per a reconvertir-lo en un sistema més just, saludable i sostenible, posant el planeta i les persones al centre.

Si volem garantir el futur de les noves generacions i del planeta ara és el moment d'impulsar aquesta transició. Nosaltres tenim l'equip i l'experiència professional per acompanyar-vos en aquest canvi.
Coneix el nostre equip.

VALORS COMPARTITS

Justícia Alimentària

Creiem que totes les persones han de tenir accés una alimentació digna i saludable independentment de la seva ubicació o poder adquisitiu

Valorem la producció local i defensem uns preus justos per a tots els participants de la cadena de valor agroalimentària.


Democràcia Alimentària

Impulsem la formació i la sensibilització com a eines de capacitació ciutadana per un consum alimentari responsable, i saludable.

Vetllem per la participació ciutadana, la diversitat de les cultures alimentàries i la protecció dels drets humans en el context alimentari.


Treball Col·laboratiu

Creem espais de posada en comú de coneixement i aprofitament de sinergies per tal que sumant esforços de diversos agents socials (Institucions, cooperatives, entitats socials i empreses) es puguin desenvolupar iniciatives i projectes que fomentin la sostenibilitat alimentària i l’economia circular al sector alimentari.

Contacta'ns

Correu: hola@recoop.cat
Telèfon: 669389097
recoop